τα πάντα για το stoixima

11 Μαρ 2014

Επιλογές Τρίτης... by tasos ungastone


Καταρχάς να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα άρθρα ανεβαίνουν στη σελίδα μας στο facebook , οπότε κάνοντας like μπορείτε να ενημερώνεστε αυτόματα τη στιγμή που δημοσιεύονται τα άρθρα, ενώ στηρίζετε και ηθικά το betfear ! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μέσω επιλογών στο fb να σας έρχεται ειδοποίηση όταν ανεβαίνει είτε άρθρο είτε live bet. Στο twitter μπορείτε να ωρείτε τη στήλη στον εξής λογαριασμό @tasosungastone ενώ από σήμερα θα επαναλειτουργήσει και το επίσημο twitter μας .
Εύκολα επιβεβαιώθηκαν αμφότερα τα 2 χθεσινά bets στο ΝΒΑ. Το Σάρλοτ κέρδισε χωρίς άγχος την πρώτη περίοδο καλύπτοντας και το -1.5 του χάντικαπ, αφού το σκορ 30'' πριν τη λήξη της περιόδου είχε διαμορφωθεί στο 25-20. Στο προσωπικό twitter ανέβηκε το ατομικό over 6.5 στις ασίστ του άσου του Σάρλοτ, του Κέμπα-Γουόλκερ, το οποίο ξεπεράστηκε από την 3η περίοδο κιόλας.
Στα σημερινά τώρα, είναι πάγια η άποψη της στήλης ότι στο τσου λου γίνονται οι μεγαλύτερες "ομορφιές" με την κάλυψη της UEFA μάλιστα. Δεν ξεχνάμε το περσινό 0-2 της Άρσεναλ μέσα στο Μόναχο , που φυσικά ήταν ασήμαντο αφού προκρίθηκε η Μπάγιερν,με την Άρσεναλ στο τέλος ενώ χρειαζόταν γκολ για να προκριθεί να μην κάνει όχι απλά ούτε φάση αλλά ούτε καν ένα γιόμα στην αντίπαλη περιοχή, αφού τα σέντερ μπακ ( της Άρσεναλ) άλλαζαν πάσες ροκανίζοντας το χρόνο ! Όπως και τη φετινή "ομορφιά" του ποδοσφαίρου στους ομίλους στο Μπάγιερν - Σίτυ. Τότε οι Βαυαροί έκαναν πλάκα στην αρχή προηγούμενοι 2-0, όμως μετά "ματιάστηκαν" και έχασαν 2-3 !!!
Εάν το ματς στηθεί πάλι και λήξει διπλό δεν μπορώ να το ξέρω, αυτό που θεωρώ βέβαιο είναι το early goal, δηλαδή να σημειωθεί γκολ  πριν το 22' στο ματς. Επίσης η Άρσεναλ στα δύσκολα φέτος διασύρθηκε , αφού άρπαξε 6μπαλο στο "Etihad" και 5μπαλο στο "Anfield".Η Μπάγιερν είναι καταιγιστική, οπότε  σε κάθε κύμα επιθετικό που θα αυξάνει το ρυθμό θα αξίζουν στο live betting  τα στοιχήματα να σημειωθεί γκολ πριν από ορισμένο χρόνο (π.χ. 30',40',50',60') ανάλογα με το πότε πιέζει η Μπάγιερν. Εκτιμώ ότι το over θα έχει βγει από ημίχρονο πάντως.
Στο νησί πλούσιο το πρόγραμμα αλλά επίσης γνωστή και πάγια η άποψη της στήλης, πως τα αποτελέσματα στα 1Χ2 εκεί  είναι σαν τα μπαλάκια του ΚΙΝΟ.  Ωστόσο στα over ξεχωρίζουν επιλογές και συγκεκριμένα το Πιτέρμπορο- Μπρίστολ Σίτυ δύσκολα θα μείνει στο under, αφού οι γηπεδούχοι έχουν 5/6 εντός και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 10/11 πρόσφατα !
Συνοπτικά :
Champions League, Bayern - Arsenal    Goal before 22'/
England, League 1 , Peterborough - Bristol City   Over 2.5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου