τα πάντα για το stoixima

20 Μαρ 2014

ΟΥΕΦΑ...by tasos ungastone


Θέμα ημερών να κατεβάσει διακόπτες ο υποσταθμός του betfear που λειτουργεί μέσω του παρόντος παλαιολιθικού blog. Υπενθυμίζω πως σε λίγες μέρες οι προτάσεις θα ανεβαίνουν αποκλειστικά μέσω των λογαριασμών στο twitter, του προσωπικού και του blog , όπως φυσικά και από τη σελίδα μας στο facebook.
Επί της ουσίας τώρα.
Βαλένθια- Λουντόγορετς : Οι Βούλγαροι σκόραραν σε 8/9 ματς στη διοργάνωση, δηλαδή σε όλα εκτός από το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, όπου έχασαν πέναλτυ όμως.Τεράστιο value  στο live το ενδεχόμενο να σκοράρει η "Λούντο".
Πλζεν - Λιόν :   Καλή ομάδα οι Τσέχοι, μάλλον θα το πάρουν το ματς στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.30 συνοδεία άπειρων κόρνερ, αφού θα κυνηγάνε και την ανατροπή (4-1 ήττα στο πρώτο ματς).
Φιορεντίνα - Γιουβέντους : Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ γκολ/γκολ (κυρίως λόγω του 1-1 στο πρώτο ματς) και over. Εάν γίνει το 1-1 πριν το 60' θεωρώ δύσκολο να μπει άλλο γκολ στο ματς μετά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το over στις κάρτες (5.5 το όριο), αφού ο Webb έχει ταρίφα τις 5 , ενώ στο μεταξύ τους στο "Αρτέμιο Φράνκι" για το πρωτάθλημα βγήκαν 9 ! Για τους σκληρούς τζογαδόρους, καλή περίπτωση αποτελεί να σκοράρει η Γιούβε με πέναλτυ .
Νάπολι - Πόρτο : Over 2.5 και τίποτα άλλο.
Μπέτις - Σεβίγια : Επίσης over και εδώ. Ενδιαφέρον έχουν οι κάρτες με το όριο να τοποθετείται από τον μπουκ στο ασιατικό 7 . Αναμένεται αρκετή κλωτσοπατινάδα με σχεδόν δεδομένη την κόκκινη. Βασικά έπρεπε να προσφέρεται line και για τον αριθμό κόκκινων καρτών στο ματς.Κάτι σαν το Άρης - ΠΑΟΚ δηλαδή.
Σάλτζμπουργκ - Βασιλεία : Πλασματικό το 0-0 του πρώτου ματς, αφού δικαιούνταν τη νίκη η Σαλτζ. Μάλλον θα κερδίσει, όμως το 1.45 του άσου δεν παίζεται ούτε στη Σόνα (φυλακή στον 3ο κύκλο του prison break). Σοριάνο για anytime και 2or more  εδώ.
Συνοπτικά :
Valencia - Ludogorets   Ludogorets to score
Plzen - Lyon        Plzen    win 2.30
Fiorentina - Juventus     Over 5.5 cards/ Juve to score a penalty 8.00 odd
Napoli - Porto Over 2.5
Betis - Sevilla Over 2.5 / Over 7 asian total cards
Salzburg - basel    Soriano to score anytime 1.90/ 2 or more 5.00

Υγ:  Πριν τις 8 θα "ανεβούν " στα social media που αναφέρθηκαν παραπάνω οι πιο δυνατές επιλογές για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου