τα πάντα για το stoixima

12 Φεβ 2014

Σκόρπιες σκέψεις


Μέτρια η χθεσινή μέρα με 3/4, αφού η επιλογή του Αζάρ αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη και τζογαδόρικη. Πολλές οι σημερινές σκέψεις αλλά αυτά που θα πονταριστούν είναι μόνο 2.
Στη ζώνη των 8 δεσπόζει η ρεβάνς του κυπέλλου, όπου ο Ατρόμητος έχει βρει τα κουμπιά του Ολυμπιακού και τον κρατάει στο μηδέν.Μια από τα ίδια αναμένεται στο α' ημίχρονο, όμως θεωρώ απίθανο να μην σκοράρει για 3ο σερί ματς με Ατρόμητο η ομάδα του Μαρινάκη. 4.00 το Χ/2 ΗΜ/ΤΕΛ (1-X). Κοράκι ο Μάνταλος (penalty)....
Σατανική σύμπτωση οι απανωτές νίκες με 2-0 σκορ της Μπαγιερν, με αποτέλεσμα να χάνονται περιουσίες στα over κάθε φορά ? Δεν νομίζω Τάκη. Εάν η Μπάγιερν δεν το στήσει 0-2, ρίχνει μέχρι και 6  στο Αμβούργο που βρίσκεται υπό διάλυση (0-5).
1.44 προσφέρεται η νίκη της Λεβερκούζεν που είναι 2η στην Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Καιζερσλάουτερν που παίζει μια κατηγορία πιο κάτω. Δεν ξέρω τι παραπάνω γνωρίζει ο μπουκ , καθώς κατ'εμέ είναι για 1.25 ο άσος. Δεν το χτυπάει το καν το ματς δήλωσε ο προπονητής των φιλοξενουμένων, επιλογή εδώ το ασιατικό -1 στο διόλου ευκαταφρόνητο 1.85 .
Λογικά η Εσκίσεχιρ θα κερδίσει την αδιάφορη Σίβας (1-0), οπότε την ίδια ώρα η Ακίσαρ θα θέλει μόνο νίκη μέσα στην Προύσα για να προκριθεί. Αδιάφορη και με τραγικό κλίμα η Μπούρσασπορ, εάν έπαιζα κάτι θα ήταν το ξερό διπλό στο 4.00 της Ακισάρ (2-0).
Ξέσπασμα αναμένεται στο "Etihad" με το γνώριμο τρόπο , δηλαδή χατ τρικ Νεγκρέδο και 2 ο  Τζέκο.
Πολλά win from behind ( 8.00) έχει εκτός έδρας η Τότεναμ.Απλά το καταθέτω. Μόνιμος σκόρερ ο Τογκολέζος Αντεμπαγιόρ (3.00)(scorer).
Μόνιμος σκόρερ είναι επίσης και ο Στάριτζ (2.10) (scorer) που σκόραρε σε 5/5 πρόσφατα της Λίβερπουλ.
Τέλος μεγάλο over αναμένεται στο "San Paolo" της Νεάπολης.Οι 2 προπονητές είπαν ότι θα παίξουν επιθετικά, ενώ το 3-2 του 'α ματς  δεν αφήνει περιθώρια στη Νάπολι να παίξει μαζεμένα.
Συνοπτικά :
Germany/ Cup, Leverkusen - Kaizerslautern     Leverkusen -1 AH   1.85 odd Lost 0-0
Italy/Cup, Napoli - Roma                                 Over 2.5                  1.72 odd  WON 3-0

by tasos ungastone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου