τα πάντα για το stoixima

8 Φεβ 2014

Μποϊκοτάζ στους απατεώνες...by tasos ungastone



Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν οι επιτήδειοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπόσχονται μυθικά κέρδη μέσω στημένων ή αλλιώς "fixed" όπως είναι ο καθιερωμένος όρος και σημείων που απορρέουν μέσω της αποκρυπτογράφησης των "τάσεων  στην Ασία " .
Αρκετοί φίλοι  ενέδωσαν στον πειρασμό και πλήρωσαν την paysafe που ζήταγε το αρχιλαμόγιο ο betoulis, ο οποίος δεσπόζει στο χώρο και αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας. Εμφανίστηκε εν μια νυκτί με μια σελίδα στο fb που αριθμούσε 10.000 μέλη. Δυο τινά μπορούν να το εξηγήσουν αυτό. Είτε να πλήρωσε web  εταιρείες για να του "βάλουν" 10.000 like μέσω μιας εφαρμογής είτε να ήταν διαχειριστής σε διάφορες σελίδες και να τις ένωσε σε μια οπότε τα like αθροίζονται. Σίγουρα πάντως τα 10.000 like δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικά πρόσωπα.Ωστόσο είναι ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης, αφού όλοι θα σκέφτηκαν "για να έχει τόσα like, θα είναι καλός" .
Ο τύπος υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια μέσω  υποτιθέμενων  πληροφοριών από μάνατζερ και ποδοσφαιριστές από Κύπρο και Ελλάδα. Τώρα σκεφτείτε, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές ή μάνατζερ που θα ήξεραν κάτι για στημένο και θα το έλεγαν σε κάποιο που θα το βγάλει στη φόρα δημοσίως ? Έίναι παγκοίνως γνωστό ότι στα στημένα το πρώτο που λένε όλοι είναι " να μην διαδοθεί, να μη "βρωμίσει".
Επίσης εάν κάποιος είχε σταθερή πληροφόρηση για στημένα, θα έμπαινε στη διαδικασία να εκλιπαρεί δημοσίως με συνεχόμενες αναρτήσεις για 20 € paysafe και συνδρομές ? Θα είχε ανάγκη να το κάνει αυτό ?Εδώ να πούμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης στην Ελλάδα που να έχει κερδοφορία μακροχρόνια και να ζητάει λεφτά από κόσμο για να του δώσει τις προτάσεις του. Εάν κάποιος έχει κερδοφορία δεν θα μπει στη διαδικασία να παρακαλάει για συνδρομές , ειδικά των 10 ευρώ.
Το άλλο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να μπλοκάρουν όσους τους κάνουν κριτική μετά την αποτυχία των προβλέψεων τους, ώστε να μην φαίνονται όσοι βγάζουν  στη φόρα τις απατεωνιές του , έχοντας πέσει στην παγίδα των συνδρομών πιο πριν.Στο τέλος κάθε μέρας κάνουν αυθαίρετο απολογισμό, δλδ ενώ έχουν 1/5 ή 2/5 συνήθως για να είμαστε ακριβείς,διαφημίζουν στη σελίδα για 5/5 και όσοι σχολιάζουν γιατί δεν προσμετρούνται τα χαμένα,τους κλειδώνουν τα σχόλια, ώστε να μην μπορούν να σχολιάζουν γενικά. Στο πινακάκι του απολογισμού βάζουν ότι έχουν κερδίσει , και 1-2 χαμένα για το ξεκάρφωμα. Φυσικά όποιος ρωτάει, γιατί δεν εμφανίζονται στο πινακάκι και τα υπόλοιπα χαμένα, τρώει άμεσα ένα μεγαλοπρεπές ban.
Φυσικά δημοσιεύονται ΜΟΝΟ κερδισμένα δελτία και ΜΟΝΟ μετά το ματς. Αποτυχίες "δεν υπάρχουν".
Όπως είπαμε, εκτός από τα υποτιθέμενα fixed που έχει πληροφόρηση για αυτά σχεδόν κάθε μέρα (οπότε μάλλον ανήκει στη Μαφία ή πρόκειται για τον Αχιλλέα Μπέο της Μεγαλονήσου) ένας όρος που πουλάει πολύ είναι οι περιβόητες "τάσεις της Ασίας". Στην Ασία υπάρχουν εταιρείες στη Μαλαισία και Σιγκαπούρη κυρίως που δεν έχουν όριο στα πονταρίσματα και παίζονται μυθικά ποσά. Επομένως όταν κάποιος ασιάτης τζογαδόρος ποντάρει ένα μυθικό ποσό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα  , οι εδώ, το θεωρούν δείγμα στημένου και το πλασάρουν έναντι αντιτίμου στα κορόιδα.Ακόμα και εάν ότι ποντάρεται στην Ασία είναι "μιλημένο" τότε  γιατί δεν έχουν γίνει πλούσιοι  όλοι αυτοί που έχουν πρόσβαση στους τζίρους σε εταιρίες της Ασίας , τα σημεία που βλέπουν να έχουν τζίρο? Επιπροσθέτως από πότε ένα ματς που έχει φορτωθεί σαν γαιδούρι  και δεν αγωνίζεται κάποιο ευρωπαϊκό θηρίο (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα κτλ) είναι θετικό και προτείνεται σαν καλό σημείο ?
Όλοι αυτοί πουλάνε ουσιαστικά ελπίδα στον κόσμο, οπότε επειδή το 95% των παικτών είναι βουτηγμένοι στον κουβά, ψάχνουν και θα πληρώσουν οποιονδήποτε μπορεί να τους πείσει ότι θα τους στείλει ταμείο. Η πικρή αλήθεια είναι ότι πρόκειται για απατεώνες ολκής. Εάν αναλογιστεί κανείς ότι αποδεδειγμένα έχουν κάνει συνδρομή  στην ακριβή κατηγορία 100 άτομα το μήνα Δεκέμβριο, το κέρδος μόνο από αυτούς είναι 10.000 χιλιάρικα !!!Στη χαμηλότερη κατηγορία το κέρδος είναι επίσης εξωφρενικό, αφού πολλές παρέες μαζεύτηκαν κ πλήρωσαν για να "δούνε τι παίζει".Οι τύποι αυτοί έχουν βγάλει σε 2-3 μήνες τα διπλάσια και παραπάνω από όσα βγάζει ένας μέσος  μισθωτός.
Επίσης άλλη μια κατηγορία απατεώνων  που σαρώνει είναι εκείνοι που ζητάνε paysafe για να δώσουν info.Μάλιστα δίνουν σαν πρόγευση και δωρεάν πρόταση για να πειστεί το θύμα.Προτείνουν π.χ. σαν και καλά στημένο ένα ματς στο 1-0 σε ένα θύμα, 2-0 στο δεύτερο και 2-1 στο τρίτο. Τα πιο πιθανά δλδ ενός γηπεδούχου φαβορί.Όποιος είναι ο "τυχερός" που του έλαχε το σωστό σκορ, αυτομάτως νομίζει ότι βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά και πληρώνει την 100αρα paysafe.Μετά την πληρωμή ο απατεώνας κάνει αμέσως block το θύμα, οπότε το θύμα δεν μπορεί καν να τον βρει στο facebook κια δεν γνωρίζει κανένα άλλο στοιχείο του για βρει το δράστη.
Κάθε άνθρωπος είναι υποκείμενος των πράξεων του και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ακόμα και εάν κάποιοι ενέδωσαν και πλήρωσαν μια φορά, ας πούμε ότι είναι κατανοητό και δικαιολογημένο λόγω των ελπίδων που τους έταξαν.Εάν (και η στήλη γνωρίζει αρκετές παρέες) συνέχισαν να ανανεώνουν τις συνδρομές τους, τότε μιλάμε για καθαρή βλακεία και η βλακεία είναι ανίκητη !
Θεωρούμε περιττό να παροτρύνουμε όλους εσάς να σταματήσετε να ενισχύετε με τα λεφτά σας απατεώνες.Το θεωρούμε αυτονόητο.
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Τέλος κρίνεται επιβεβλημένο να δημοσιοποιηθεί το προφίλ στο fb κάποιων γνωστών απατεώνων. Μόνη λύση η "αναφορά" με την αιτιολογία "σπαμ ή απάτη" , ώστε να το facebook να τους ρίξει τα προφίλ.
O περιβόητος betoulis 
Το προσωπικό του προφίλ που χρησιμοποιεί για να προσελκύει κόσμο
Μάλιστα ρίχνοντας μια ματιά στη σελίδα του, κοιτάω μια πρόταση που έδωσε από Αργεντινή και ο τύπος δεν γνωρίζει βασικότατες έννοιες των ασιατικών χάντικαπ !Μιλάμε για Ά-ΣΧΕ-ΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου