τα πάντα για το stoixima

27 Φεβ 2014

Πλερώνουν οι επαναληπτικοί στο ΟΥΕΦΑ...by tasos ungastone


Μεγάλο over στο Ντόνετσκ που δεν μαστίζεται από επεισόδια, αυτό ανέμεσα στην τοπική Σαχτάρ και την επιθετικογενή Πλζεν. Αναμένεται φεστιβάλ από γκολ, όσοι παίζουν στον ΟΠΑΠ ας δοκιμάσουν και το 4-6 γκολ.
Εξίσου δυνατό over και στο Σάλτσμπουργκ εκεί που η χιονοστιβάδα  με σήμα τους ταύρους θα κάνει άλλη μία επίδειξη δύναμης. Η στήλη έχει ποντάρει ήδη το each way για κατάκτηση την Σάλτσμπουργκ, αφού πραγματικά δεν έχει αντίπαλο μέχρι τώρα σε ΟΥΕΦΑ και Αυστρία. Με τη Φέγενορντ παίζει το σ/κ ο Άγιαξ, το 0-3 του πρώτου ματς δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για πρόκριση, οπότε πιθανότατα θα γίνει σάκος του μποξ.Άσο & over 2.5  συνδυαστικά στο 2.30 εδώ.
Μετά τις απανωτές ήττες της ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί η Μπέτις, όμως σαν ομάδα δεν το άξιζε, αφού ήταν αρκετά άτυχη. Σφυροκόπημα στο 'α ματς με το πλασματικό 1-1 να διαμορφώνεται με παπουτσέλειο πέναλτυ υπέρ της Ρούμπιν. Ο νικητής του ζευγαριού παίζει με την Σεβίλλη στον επόμενο γύρο, οπότε το κίνητρο είναι τεράστιο για την Μπέτις.
Τέλος με δεδομένο ότι η Τσερνομόρετς παίζει ταμπούρι και η Λιόν στην Ευρώπη σκοράρει σχεδόν στο β' ημίχρονο (7/8 συγκεκριμένα), το Χ/1 είναι μονόδρομος.
Συνοπτικά :
Shakhtar Donetsk - Viktoria Plzen    Over 2.5 1.65 WON 1-2
Salzburg - Ajax                                 Over 2.5   1.60  WON 3-1

  ΟΠΑΠ σύστημα 2-3
Σαχτάρ - Πλζεν           4-6 γκολ    2.90  LOST 1-2
Λιόν - Τσερνομόρετς      Χ/1         4.00  WON 0-0 HT/ 1-0 FT.
Ρούμπιν - Μπέτις             2             4.25   WON 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου